sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Kiitos 2017, tervetuloa 2018!

Heipparallaa! Vuosi 2017 meni vauhdilla. Ja niinhän sitä sanotaan, että jos aika kulkee nopeasti, on se nopeasti vietetty aika yleensä kivaa. Allekirjoitan täysin.

Enjalan ratsastajien vuosi oli kaiken kaikkiaan mukava. Kisoja järjestettiin 6 kappaletta. Kolmet estekisat ja kolmet koulukisat sekä näiden lisäksi Avoimet ovet -tapahtuma, jossa myös kisailtiin pukuratsastuksessa. Näistä kahdet kilpailut olivat seuramestaruuskisat vuodelle 2017. Onnittelut vielä seuramestareille!Edelleen on ihana huomata kuinka paljon innokkaita kilpailijoita seurastamme löytyy. Suuren osanoton ja kysynnän vuoksi kilpailujen järjestäminen onkin se, johon hallitus sekä muu aktiiviporukka keskittää energiansa. Kevätkauden kisapäivät onkin jo laitettu tapahtumakalenteriin. Helmikuussa aloitamme urakan estekisoilla. Huhtikuussa hypellään taas ja toukokuussa päätetään kausi koulukisojen merkeissä.

Otamme tietysti aina vastaan ehdotuksia seuran tulevasta toiminnasta. Jos et ole innokas kilpailija, millä muulla tavoin voisi Enran toiminta sinut tavoittaa? Olemme aikaisempina vuosina järjestäneet muun muassa islanninhevosratsastusretkiä, liikuntakerhoa, pilatesta ja muuta ryhmäliikuntaa, ruokintaluentoja, juoksutusklinikkaa, maastakäsittelykurssia, sääntökoulutuksia, ulkopuolisten valmentajien valmennuksia sekä hevostaitokerhoa, jossa voi suorittaa hevostaitomerkkejä. Palautetta ja ehdotuksia voi esittää nettisivujemme palautelomakkeen kautta!

Enra Cup oli tänäkin vuonna hauska lisä kilpailuille. Upean iso katras haali jälleen jättimäisen pistesaaliin. Hienoa työtä kaikki! Lopulliset tulokset julkistetaan Enjalan tallin talvikemuissa, joissa palkitaan 5 eniten pisteitä kerännyttä Enralaista lahjakortein sekä kolme diplominsaajaa eri kategorioissa. Kemuissa palkitaan myös Vuoden Enralainen, jolle nyt kipinkapin antamaan ääni! Äänestää voit täällä.


Kaunis kiitos kuluneesta vuodesta! Touhutaan taas tänäkin vuonna! 


Laura Markoff
Enran tiedotusvastaava
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti