maanantai 20. helmikuuta 2017

ENRA CUP 2016

Enjalan ratsastajat kisaili jälleen omassa Cupissaan koko viime vuoden. Cup-pisteitä sai osallistumalla kilpailuihin, sijoittumalla kilpailuissa sekä toimihenkilönä ahkeroinnista. Kaksi pistettä (2p) sai pelkästä kilpailuun osallistumisesta, seitsemän pistettä (7p) toimihenkilönä olosta sekä yhdestä kolmeen (1-3p) pistettä sijoituksista kilpailuissa.

Tänä vuonna halusimme erityisesti painottaa toimihenkilönä toimimista ja siksi nostimme siitä ansaitut pisteet viidestä pisteestä seitsemään pisteeseen sekä lisäsimme palkittuja henkilöitä entisestä kolmesta henkilöstä viiteen henkilöön. Minun henkilökohtainen toiveeni oli, että pelkillä toimihenkilönä ahkeroinneilla voisi joskus pärjätä kärkikahinoissa, muttei se taida olla mahdollista. Olemme monesti pitäneet aivoriihtä ja yrittäneet sumplia esim. toimihenkilöille omaa Cuppia, mutta sekin on mahdoton toteuttaa tasapuolisesti. Toimihenkilönä olo on kuitenkin erityisen tärkeää ja ilman aktiivista jengiä ei tapahtumia pystyttäisi järjestämään. Kiitos siitä ihan kaikille teille, ihanat toimihenkilöt. Eniten pisteitä kerännäiden lisäksi jaamme myös kolme diplomia tunnustukseksi ahkeroinneista.

Vuoden 2016 Enra Cupissa voiton vei Melissa Laine 68,5 pisteellä. Melissa on osallistunut ahkerasti kilpailuihin, pärjännyt niissä sekä ollut aina toimihenkilönä, myöskin sairaslomalla kun ei kilpailemaan itse päässyt. Melissa palkittiin 150 euron lahjakortilla Keravan Horse & Rideriin. Melissa pokkasi myös Vuoden Valmennusryhmäläisen tittelin!

Toiselle sijalle ylsi vain puolen pisteen erolla Emmi Kiri 68 pisteellä. Emmi on innokas ja kunnianhimoinen kilpailija ja on monesti ilmoittanut haluavansa olla monessa luokassa toimihenkilönä uuvuttavan kisasuorituksen lisäksi. Emmi palkittiin 100 euron lahjakortilla Keravan Horse & Rideriin.

65,5 pisteellä kolmannelle sijalle ylsi Jessi Härkönen, joka myöskin on ahkera osallistumaan Enran kisoihin ja tapahtumiin. Muutaman kerran olen tätä innokasta tyttöä hätyytellyt laittamaan lisää vaatetta päälle, kun on sinnikkäästi ja tunnollisesti värjötellyt  muunmuassa portinavaajan hommassa monta tuntia kestävän luokan ajan. Jessi palkittiin 70 euron lahjakortilla Keravan Horse & Rideriin.
Emilia Valtomäki keräsi 65 pistettä ja lunasti itselleen neljännen tilan. Emilia osallistuu jokaisiin kilpailuihin ja hoitaa tehtävän kuin tehtävän vastuullisesti. Emilia palkittiin 50 euron lahjakortilla Keravan Horse & Rideriin.

64,5 pistettä keräsi Mimmi Jääskeläinen ja ne pisteet riittivät hienosti viidenteen sijaan. Mimmi ottaa aina osaa Enran kilpailuihin ja hoitaa toimihenkilötehtävänsä tunnollisesti ja hymy kasvoilla! Mimmi palkittiin 30e lahjakortilla Keravan Horse & Rideriin.


Enran hallitus kokoontui ja päätti myöntää tunnustukset diplomien muodossa seuraaville henkilöille:

TUULI JÄRVINEN - Hyvä, huolellinen hevosenhoitaja

FANNY JOHANSSON - Kannustaja, hyvän tunnelman luoja

MILONA WECK - Ahkera puurtaja  

Yleisöäänestyksellä Vuoden Enralaiseksi äänestettiin allekirjoittanut sekä Enran jäsensihteeri Sanna Särkelä. Meidät palkittiin myös lahjakorteilla Keravan Horse & Rideriin!

Lämpimät onnittelut vielä kaikille! 
Tänä vuonna jatketaan taas pisteidenkeruuta!    Laura Markoff
Enran tiedotusvastaava 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti