keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Puheenjohtajan kesäterveisetHevoset ovat päässeet kesälaitumille ja siten myös Enjalan ratsastajien kevään toimintakausi on lopuillaan.  Kevät oli jälleen aktiivinen seuran toiminnassa ja osanotto varsinkin kilpailuihin oli kiitettävää. Aivan mahtavaa, että te enralaiset osallistutte niin aktiivisesti seuran tapahtumiin!  


Keväällä uutena asiana Enrassa oli nuorisojaoksen perustaminen. Nuorisojaos on Enran alle 18 -vuotiaiden jäsenten keino päästä vaikuttamaan ratsastuseuramme asioihin. Tämä on erityisen tärkeää siksi, että seuran jäsenistä suuri osa on juuri lapsia ja nuoria. Nuorisojaoksen tavoitteena on entisestään parantaa yhteishenkeä ja viihtyvyyttä ratsastusharrastuksen parissa.
 

Seuratoiminnan kohokohta itselleni oli tänä keväänä Enran nuorten yhteinen kiipeilyretki kevätkauden päättäjäisiksi. Oli mahtavaa, kuinka innokkaita nuoret olivat järjestämään tallin ulkopuolista toimintaa ja kokeilemaan ennakkoluulottomasti uutta urheilulajia. Retken kruunasi piknik, jossa nautimme aurinkoisesta säästä ja rennosta yhdessäolosta.


Syksyllä palaamme tuttuun tapaan järestämään kisoja ja jo perinteeksi muodostuneen avoimien ovien päivän. Enra on yhteistyössä tallin kanssa parantanut maneesin ja tallipihan äänentoistojärjestelmiä. Toivomme, että tämä kohottaa kilpailupäivän tunnelmaa ja sujuvoittaa päivän ohjelmaa. Syksyllä on myös tarkoitus jatkaa hyvin käynnistynyttä nuorisojaoksen toimintaa sitä entisestään kehittäen.Lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille ja nauttikaa kesälaitumista!Janika Aho
Hallituksen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti