tiistai 6. elokuuta 2019

Puheenjohtajan tervehdys

Hei enralainen,

 
ja hyvää alkanutta syyskautta. Vaikka vielä onkin ihan kesä.

Enran toimintakausi on puolessa välissä ja keväällä järjestimme tuttuun tapaan kolmet kilpailut. Seuralaisistamme koostuva Enjalan tallin valmennusryhmäläisten joukkue edusti lisäksi seuraa ulkopuolisissa kilpailuissa, joiden huipennus oli heinäkuun alussa järjestetyt tuntiratsastajien mestaruuskisat Tampereella.

Keväällä tilasimme erän Enran logolla varustettuja hienoja pikee -paitoja sekä huppareita tummanharmaan ja tummansinisen väreissä. Näitä seuratekstiilejä on vielä jonkin verran jäljellä ja niitä voi ostaa aina kilpailujen yhteydessä käteisellä Cafe Kaviosta (á 35€). Hanki siis omasi pian!

Kisat ovat Enran ehdottomasti suosituimpia ja toivotuimpia tapahtumia. Niissä onkin myös aina aikamoinen järjestäminen. Siksi on kullanarvoista, että kilpailijat ja muut vapaaehtoiset osallistuvat järjestelyihin toimihenkilöinä. Päävastuu kisojen järjestämisestä on Enran hallituksen seura-aktiiveilla, jotka suunnittelevat ja toteuttavat kaiken aina kilpailukutsuista lähtölistoihin ja kilpailupäivän sujuvaan kulkuun. Valtavasti työtä tulee myös Enjalan tallin puolelta esimerkiksi pohjien huoltoon ja hevosten huolelliseen hoitoon liittyen. Mutta meidän kisat ovatkin tunnetusti hienoja, sujuvia ja upeita tapahtumia kaikin puolin!

Syksyllä Enra järjestää taas tutusti kolmet kilpailut sekä joulukuussa vielä supersuositut ja toivotut pukuratsastuskisat. Tervetuloa mukaan kisaamaan sekä toimihenkilöksi! Ensimmäiset kisat koittavat jo pian, elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Enran hallitukselle esitetään myös paljon toiveita erilaisista muista tapahtumista, kuten esimerkiksi retkistä ja kursseista. Kiitos ehdotuksistanne ja lukuisista viime toimintavuosien aikana totetutuneista tapahtumista, kuten ensiapukursseista, juoksutusklinikasta sekä issikkavaelluksista ja nuorison liikuntaretkistä. Tapahtumia saa aina ehdottaa ja myös järjestää itse. Kuka tahansa seuralainen voi ehdottaa tapahtumaa tai retkeä ja pyytää siihen apua ja budjettia Enran hallitukselta.


Kiitos, että olet mukana seuran toiminnassa myös syyskaudella ja mukavia hetkiä hevosharrastuksen parissa. Tavataan tallilla ja kisoissa! 


Terveisin,
Janika Aho
Enran hallituksen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti